Grekland

Publicerat: 2009-07-28 | 23:00:35 i Allmänt
Hej :0)
I söndags kom jag hem från Grekland. Det har varit jättevarmt och skönt! Har solat o badat varje dag, poolen elr i havet. På fredagen åkte vi till Turkiet över en dag. Där var det ännu varmare. Runt 46 grader. I Turkiet åkte vi med en buss som skulle åka till lite olika ställen och sen skulle vi få shoppa. Först åkte vi till en skinn fabrik. Dom hade de senaste skinnjackorna som dom skulle visa för oss.  Det var som på en modevisning. Med en avlång scen som modellerna går på och det sitter massa folk runt. Han som  jobbade där pekade på mig och sa att jag skulle komma och då fick jag gå bakom scenen för då skulle jag vara med på den där catwalken. Det var jättekul =)
Sen var vi på en guld affär och lite andra saker. Sen var det shopping:) hittade mkt fina saker.
När jag kom hem i söndags var min farfar hos mig och då berättade han att jag skulle få en tremänning(stavas?) :D kul va?
Hoppas ni haft det lika bra som ja hade..

puss o kram

IsabelleÖstborg

sista inlägget innan Grekland

Publicerat: 2009-07-18 | 23:08:44 i Allmänt

Hej:)
Idag har jag varit med mamma på jobbet ett tag och jag har packat klart. Ska bli så skönt att komma iväg imorgon . Kmr inte kunna blogga så mkt i Grekland för jag kmr inte ta med datorn men det ska finnas datorer på hotellet så några inlägg kan det nog bli.
Nu ska jag gå och kolla det sista.
Ha det bäst....


                                                              

love ya

IsabelleÖstborg


bokat o klart:D

Publicerat: 2009-07-16 | 23:16:16 i Allmänt
Hej
Nu har jag inte skrivit på ett par dar men det har inte varit så mkt att berätta. Jag har solat och städat. Men igår hittade jag en fyrklöver XD Idag har jag inte  gjort så mkt heller, städat lite. Men på eftermiddagen åkte jag och pappa till Farsta Centrum, jag skulle kolla på bikini och lite andra saker. Men jag hittade inget.
Men vi gjorde en rolig sak. Vi bokade resa till Grekland nu på söndag i en vecka :D Ska bli så himla kul och skönt.
Så imorgon har jag iaf lite och göra.....packa:P

                                             
                                             Här kmr jag bada nästa vecka:D härligt va?..
love ya

IsabeleÖstborg

Carro<33

Publicerat: 2009-07-13 | 23:05:48 i Allmänt
Hej
Idag var jag med Carro. Vi var i Huddinge C och åt på SUBWAY och tittade i lite affärer. Vi har faktiskt haft jättekul idag. Det var så länge vi var med varandra. Carro<33 Nu ska jag snart titta på film, Can´t by me love tror jag den hette. Har aldrig sett den, hoppas den är bra.

see ya

IsabelleÖstborg

Hej alla!<3

Publicerat: 2009-07-13 | 09:17:08 i Allmänt
Hej alla!
Idag har jag bakat kakor. Dom blev super goda :) På eftermiddagen blev det ganska varmt så jag gick ut o la mig i en solstol.Men blev nog inte mkr brunare av det :( Och imorgon ska jag träffa Carro, får se vad vi hittar på för skoj.
O nu sitter jag och laddar ner musik till min iPod. Sist jag ladda ner låtar var ju i höstas så det var lite uttråkat att lyssna på.  Ska väl snart gå o lägga mig så jag orkar gå upp i morgon.

Mina kakor=)


Min iPod                      (gick inte vänfa bilden)

                                                          
Dagens outfit       (gick inte vända den heller)


Tunika- JC
Kofta- JC
Leggings- ?
Skor- scorett

IsabelleÖstborg

Hej! =)

Publicerat: 2009-07-11 | 23:26:50 i Allmänt
Hej!
Idag åkte jag till Solna Centrum för o titta om mina skor var där, dom som jag glömde där igår:P Dom var där som tur var. Annars har det varit en rätt slapp dag. Lite plock i rummet bara. Karina och Per är här och har ätit med oss =) nu sitter vi här och har precis ätit jordgubbar och glass:D
                                   dagens outfit
                       
                      Linne - Gina Tricot
                      Jeans - JC
                      Kofta- H&M
puss o kram

IsabelleÖstborg

Fredag =)

Publicerat: 2009-07-10 | 22:52:54 i Allmänt
Hej
Idag var jag med Sofia:) Sen åkte jag med mamma och pappa till Solna Centrum och lämnade tillbaka Sing Star skivan som jag hade köpt för jag hade ju köpt till Playstation 3 och vi har 2...Jag köpte också två par skor:) Men jag glömde ett par på en affär så jag får åka och hämta dom imorgon..Imorgon kan jag lägga ut bilder. Sen åkte vi till en Taco resturang och åt, mummsit =)
              
love ya ♥


IsabelleÖstborg

ICE AGE 3

Publicerat: 2009-07-09 | 23:50:59 i Allmänt

Hej
Ikväll var jag på Sergel med familjen och såg ICE AGE 3 Vi såg den i 3D =) det var kul :)Innan filmen åt vi på en resturang , det blev en mumsig pasta ;) sen gick vi till en godisbutik som låg brevid Sergel. Det blev en mysig kväll med familjen!                           

       



Yummi! min mumsiga pasta carbonara :p


Första inlägget

Publicerat: 2009-07-09 | 23:04:22 i Allmänt

Hej bloggen!

Isabelle heter jag och tänkte göra er beroende av min blogg haha nerå men hoppas att ni kommer att gilla den :) Jag ska skriva om det mesta som händer i mitt liv shopping, vänner, gymnastiken m.m. Glöm inte att kommentera nu sötisar!

PUSS ISABELLE


Välkommen till min nya blogg!

Publicerat: 2009-07-05 | 17:05:31 i Allmänt


RSS 2.0