gardinstången??

Publicerat: 2009-09-29 | 21:54:11 i Allmänt
Hej allihopa!
Jag har nog inge särskilt att berätta. Idag hade jag sovmorgon till fem i halv tio. Skolan äre inget speciellt heller.
Eller en sak kan jag berätta :p Igår satt jag i fönstret inne på kontoret. Och så går Catalina mot mig med sitt pennskrin i handen. Och så tittar jag ut genom fönstret och..PANG. Va fan gör du? tänkte jag. Jag trodde det var Catalina som slog mig med pennskrin. Men så tittar jag ner i knät och ser gardinstången ligga där. Gardinstången? Vad chockad jag blev när ja tittade ner asså xp haha, vad kul vi hade åt det sen :D
Nu ska jag gå och läsa lite spanska, så ska jag väl lägga mig snart också.

Puuss<33

IsabelleÖstborg

Min helg

Publicerat: 2009-09-27 | 22:23:02 i Allmänt
Hejsan =)
Filmen jag såg i torsdags var bra:) I fredags i skolan var det ju strapatsen och den gick ganska så bra. Jag kom på 19:e plats av hela skolan :D Sprang på 1,54 timmar. Men jag sprang fel med två åttor så det tog typ tio minuter av tiden :( Jag och Dami sov sen över hos Catalina. Vi såg en skräckfil, Drag Me To Hell. Den var superläskig :p Jennifer hade sätt den med en kompis på bio och hon tyckte att den var läskig! Men den var ju från 15 år ;)
På lördagen gick jag till centrum. Mina kusiner var med på konstutställningen så jag gick självklart dit för att kolla. Min ena kusin hade gjort en jättefin tavla på min syrra. (Klicka här om ni vill se bilden )
Sen träffade jag Sanna, Elin och Anna och då gick vi tillsammans och kollade. Sen på kvällen åt vi på Grekiska kolgrillen med Sanna, Elin, Linn, Ebba, Peter och Fredde.
Det var jättekul :D medans vi väntade på maten gick vi ut och körde burken :)
Idag har jag varit lite i centrum med Catalina, annars mest tagit det lugnt. Förutom att jag var på träningen :p Det var kul för Jennie var och hälsade på :D<3



xoxo
/IsbelleÖstborg

<3

Publicerat: 2009-09-23 | 22:43:46 i Allmänt
Vill att du ska förstå, att det ska bli vi två


hörs på lördag

Publicerat: 2009-09-23 | 22:15:01 i Allmänt

Hej!
Jag har inte så mycket att skriva om just nu. Men det blir inga fler inlägg nu förens på lördag. Imorgon ska jag och Catalina på bio och se The ugly truth sen ska jag sova där och på fredag är det ju strapatsen(hoppas det går bra) och sen ska jag och Dami sova hos Catalina :) Så vi hörs på lördag ;)

                     alltid vi<333

kram

IsabelleÖstborg


kontor :D

Publicerat: 2009-09-22 | 22:13:45 i Allmänt
Hej
Jag hann inte med nån uppdatering i morse så det får bli ett kort inlägg nu istället. Idag i skolan var det ganska roligt, vet inte varför men..Eller jag vet en sak varför det var kul :D vi fick nycklarna till våra kontor :D Vi är 9 st i mitt kontor och vi skulle bestämma vart  i kontoret vi skulle sitta, men det gick inte så bar för alla ville sitta på samma ställe så vi får fortsätta med det imorrn. Får se hur det går med den saken :p
Har varit på dans nu ikväll också, det var superkul =) 


IsabelleÖstborg

träning x)

Publicerat: 2009-09-21 | 21:42:14 i Allmänt
Hejsan :)
Idag slutade jag 13.20 så det var inte särskilt jobbigt i skolan :) Ikväll tränade jag och sen när jag kom hem gick jag ner och sprang lite på bandet. Måste träna till strapatsen på fredag :p Ni som inte vet, så är det en löp tävling som vi har i skolan och vi ska springa 14km. Det kommer nog bli super jobbigt så det är lika bra att jag tränar konditionen lite :p

Imorgon har jag ju sovmorgon igen så kanske att jag hinner med en snabb uppdatering.



IsabelleÖstborg

godmorgon!!

Publicerat: 2009-09-20 | 10:20:34 i Allmänt
Godmorgon allesammans :) Jag har inte skrivit på några dagar för i torsdags så sov Catalina över, och i fredags var jag super trött och igår hade vi gäster. Så jag har helt enkelt inte hunnit skriva. Jag ska snart gå och ta en dusch och göra mig klar, sen  ska jag gå till Catalina och vara där men fem har jag träning så måste gå hem ett tag innan det.

puss o kram

IsabelleÖstborg

hej bloggen :p

Publicerat: 2009-09-16 | 22:53:32 i Allmänt
Hej bloggen!!
Idag i skolan var det helt okej :) Efter skolan åkte jag hem och gjorde iordning mig och sen åkte jag till träningen.
Jag har inte så mycket att skriva men...Jag ska snart lägga mig.
kramis<3



sämsta bildkvaliten

IsabelleÖstborg

datasalen

Publicerat: 2009-09-16 | 09:12:14 i Allmänt

Hejhej
sitter nu i datasalen i skolan. Vi ska skriva om blues, supertråkig:( Fattar typ inget :p Men ska jag nog gå tillbaka till klassrummet :)

puss o kram♥

IsabelleÖstborg


ny lärare

Publicerat: 2009-09-15 | 20:51:41 i Allmänt
Hejsan =D
Idag hade jag sovmorgon igen :P men det var skönt. I skolan var det ganska kul :) Fast jag var ganska trött på dom sista lektionerna. Vi fick en ny lärare i svenska och engelska som hette Jenny. Hon verkade sådär, men bättre en han vi hade innan....oops :p
Men vi ska bara ha henne fram till jul, sen ska vi få en ny som har varit mammaledig. Har hört att hon e bra så hoppas de:)
Idag slutade vi ganska sent så jag åkte direkt hem och åt och gjorde mig iordning och sen gick jag till dansen. Men nu måste jag gå och plugga lite spanska, hörs imorrn.


                 söta va??
(tog från: www.majjaericsson.blogg.se )

IsabelleÖstborg

sjuk :´(

Publicerat: 2009-09-13 | 18:09:57 i Allmänt
Hej bloggen :)
Pappa har precis kommit hem från Portugal :) Idag har jag städat och varit en snabbis i centrum, men jag köpte inget. Jag ska egentligen vara på träningen nu men jag har blivit lite sjuk :( Nu ska jag gå och ta en dusch och hoppas jag kan skölja av alla baciller :P
                              Alex

Min söta lilla vovsing<33

hoppas ni mår bättre än jag!  puss

IsabelleÖstborg

ikea & skärholmen

Publicerat: 2009-09-12 | 21:48:16 i Allmänt
Heej
Jag har precis tittat på America´s funiest home videos. Det är riktigt kul ibland faktiskt :p
Idag var jag ju på ikea och i skärholmen. På ikea tittade jag på garderober men jag köpte ingen, men jag köpte lite nya sängkläder xp I skärholmen köpte jag en skinnjacka, en Puma tröja och en hårspray =)

hårsprayen xp

puma tröjan

skinnjackan :)

love ya ♥

IsabelleÖstborg

bara lite snabbt

Publicerat: 2009-09-12 | 11:09:16 i Allmänt
Hejsan!
Nu var det lördag igen.Igår kom Catalina hem till mig efter skolan. Vi badade i bubbel poolen och hade kul somvanligt :D. Sen sov hon över hos mig.
Idag ska jag och mami åka till ikea och sen till Skärholmen. Bloggar mer om det sen när jag kommer hem.

<3333

IsabelleÖstborg

torsdag igen

Publicerat: 2009-09-10 | 21:42:55 i Allmänt
Hej!
Jag tycker att veckorna går jättesnabbt. Tycker inte ni det? Det var ju precis torsdag och nu är det det igen. Idag hade vi hemkunskap.Vi bakade muffins, dom blev ganska goda:) Efter skolan åkte jag hem till Catalina. Vi had superkul som vanligt xD Efter ett tag gick vi till Centrum och åt på donken. Sen satt vi o snackade lite. Jag har precis tittat på idol och gör engelska läxan.



kisses

IsabelleÖstborg

sovmorgon igen xD

Publicerat: 2009-09-08 | 08:17:12 i Allmänt
Tjenare!
Jag har sovmorgon idag igen till 09.20 =) Jag kollade i väskan så jag hade allt som jag skulle ha med mig och så ser  jag att busskortet inte är där. Juste, Jennifer har det för hon lånade det igår. Gissa om jag blev sur för nu måste jag gå till hennes skola och hämta det för att sen möta Catalina och åka till skolan. Aja, jag får iaf tillbaka busskortet. Nu ska jag gå och kolla så jag har allt annat med mig.

see ya

IsabelleÖstborg

RSS 2.0