31/10

Publicerat: 2009-10-31 | 20:52:12 i Allmänt
Hej, idag har jag städat lite i mitt rum:) behövdes verkligen men jag är inte klar men aja, får fortsätta imorgon. Jag har också varit hos min kusin Noah som har fyllt 2 år  =) Fick veta att min typ låtsaskusin ska få ett barn :D Det ska bli kul men jag vet inte när den kommer.
Igår hade jag namnsdag förresten:) Eller, egentligen hade jag ju inte det för det var Isabella och jag heter Isabelle men Isabelle finns inte i almanackan så vi firar min namnsdag på Isabella :p Jag fick en bok som hette "Regler för tjejer", hoppas den e bra :)
Klockan 21.30 ska jag titta på "Tre syskon och en mamma", tror den kan vara ganska bra :p

Denna halloween kaka gjorde i veckan :)

 
Det här är Noahs säng, visst är den cool?! :D
 
Det här är ett tält som man kan gå in i som han fick :p

               Du e så söt<33
       
             Så såg jag ut  ;)
                  

IsabelleÖstborg

äntligen..

Publicerat: 2009-10-30 | 12:32:18 i Allmänt

Hej, äntligen har jag blivit frisk. Eller inte helt frisk, jag har nästan ingen feber men hosta, fast det är nog över snart så.. man kan säga att jag e frisk ;) Idag ska jag nog inte göra nåt speciellt. Eller jag kanske ska åka till toysrus, haha. Min lilla kusin fyller år imorgon så vi ska köpa ngt till honom. Men förutom det ta det lugnt, städa lite i mitt rum kanske, det skulle behövas^^ Ikväll ska familjen se Michael Jackson på bio. Vet inte riktigt vad det kommer vara förnåt så jag vet inte om det blir så jättekul men vi får hoppas :)

IsabelleÖstborg


tack Maja

Publicerat: 2009-10-30 | 12:07:11 i Allmänt
Tack till min bästaste Maja som gjorde en jättefin header till mig. Det blev jättefint tycker jag. Puss på dig<33
    friends-forever.gif friends forever image by chasmarcum

MAJA GÄSTBLOGGAR!

Publicerat: 2009-10-30 | 11:48:42 i Allmänt
Hello!
Nu har jag gjort design till Isabelle. Hoppas att hon tycker om den. Jag tycker det var jätte fin. Det var den finaste jag har gjort.
Om du vill ha hjälp med din design är det bara att komentera det på min blogg. www.majjaericsson.blogg.se så hjälper jag dig.

Saknar dig jätte mycket isabelle.
Puss o Kram Maja!<3

disco :D

Publicerat: 2009-10-24 | 17:48:18 i Allmänt
Hellu. Jag hann inte blogga igår innan discot typvärr. Men discot var iaf jättekul:D
Idag har jag varit och tittat på Jennifers gympa tävling, dom kom delad 1:a :) Var också en liten stund  i tyresö centrum, köpte årets första julklapp :p hihi.
Det blir inget mer inlägg ikväll för nu ska jag åka till mina kusiner och kommer vara där hela kvällen så..ha de bra:)

IsabelleÖstborg

1:a :D

Publicerat: 2009-10-22 | 21:31:04 i Allmänt
Hej! Jag har inte bloggat på ett tag nu, tog en liten "blogg paus"(A) Ne jag har bara inte orkat blogga :P Igår hade jag gymnastik tävling. Det gick jättebra, vi vann och det var jättekul:D Idag i skolan var det ganska roligt. Vi röstade på nånting, jag vet inte vad men..typ nån som skulle få nåt pris men jag fattade inte så a..:p Imorgon är det skoldisco i skolan:) man ska typ vara utklädd så jag ska typ vara katt:p hinner kanske göra ett snabbt inlägg innan jag åker till discot imorrn. Juste, jag har ju sovmorgon till 09.50 imorgon så kanske att jag kan blogga lite då:) Hela dagen blir nog ganska kul imorrn för först har vi ju sovmorgon, sen i skolan har vi temadag, jag vet inte vad det innebär men hoppas det blir kul :D och vi ska också titta på musik klassernas "show" och sen blir det disco!!
Puss o kram

IsabelleÖstborg

Publicerat: 2009-10-18 | 10:10:17 i Allmänt

godmorgon

Publicerat: 2009-10-18 | 09:49:15 i Allmänt
Godmorgon :) Ligger här i sängen och tar det lugnt och lyssnar på musik:) Idag ska jag göra klart min SO läxa och träna, annars är det nog inget särskilt jag ska göra. Jag ska nog gå ner och göra lite frukost nu. Kanske inte skriver ikväll, får se.
kram

IsabelleÖstborg

bio :D

Publicerat: 2009-10-17 | 00:34:51 i Allmänt
Hej allihopa
Idag är det den fredagen som jag känge har längtat efter. I skolan blev det inte en så lyckad dag men efter skolan var det super :D  Jag var på träning och sen åkte hela gympagruppen till Heron och tittade på Fame. Vi hade jättekul och filmen var bra:)Men nu ska jag snart lägga mig så jag inte e så trött imorgon :)
sov så gött;)

så såg jag ut under kvällen :)

vi tjejer ;) <33

IsabelleÖstborg

onödig dag!

Publicerat: 2009-10-15 | 21:38:36 i Allmänt
Hej!!
Blev inge bra uppdatering idag heller men jag lovade ju att jag skulle blogga så det får bli ett kort inlägg nu.
Idag började jag 8.30 och hade då bild en timme. Sen hade jag svenskaprov, tror inte det gick så jättebra :p
Provet var klart 10.30 så då slutade jag :D Det var bara för dom skulle stänga av allt vatten i skolan så vi fick åka hem =) Det var en ganksa onödig dag i skolan tycker jag, vi kunde lika gärna stannat hemma:P Men jag och Catalina åkte iaf hem till mig och åt lunch. Sen har jag pluggat lite:)
Ni får inga bild idag!! ♥

IsabelleÖstborg

tävling

Publicerat: 2009-10-14 | 16:28:21 i Allmänt
Hellu!
Igår bloggade jag inget för jag hade gympatävling och kom hem 22.40 så jag orkade inte. På tävlingenmen fick  vi en vägring, annars hade vi vunnit. Så det var synd men det gick bra ändå :) Nu ska jag gå och byta om för träning. Bloggar inget efter träningen för jag har prov imorgon så jag måste plugga. Men imorgon lovar jag att blogga. Ha det bra tills dess! :)

en bild på min lilla vovvsing :)<3

IsabelleÖstborg

godnatt..

Publicerat: 2009-10-11 | 21:49:17 i Allmänt

^o^
Sitter här ny duschad efter träning och tittar lite på bloggar och så..Innan träningen var jag med Catalina och Dami, vi tittade på The Grudge. Den var bra, men ganska läskig :p Har inte så mycket att skriva nu så skriver imorgon. Godnatt♥


IsabelleÖstborg


bio med mami

Publicerat: 2009-10-11 | 09:59:58 i
Hej!!
Igår åkte jag och mamma till stan för vi skulle gå på bio:)  Vi hade jätte mysigt, kollade i affärer och åt på restaurang :) Jag köpte ett par skor, en jacka, en kofta och en mascara. Mascaran kostade bara 29.50, billigt va? Den kanske inte är så bar eftersom att det var så billig men det var ett bra märke så, får se, den duger nog :) Vi såg "Flickan", den var inte så jätte bra men det var kul för jag såg att min kompis kusin var med i filmen :D
Nu ska jag gå och göra mig iordning och sen ska jag gå till Catalina.









IsabelleÖstborg

plugg, plugg, plugg...

Publicerat: 2009-10-08 | 21:00:42 i Allmänt
Hej allihopa!
Sitter här o pluggar, och har gjort det hela eftermiddagen. Har prov SO-prov imorrn :( vi ska kunna om bergarter så det är ganska svårt.



 nu när jag pluggar

pizzan vi bakade på hemkunskapen idag xD

nutidsorigentering o lite annat

Publicerat: 2009-10-06 | 20:42:51 i Allmänt
Halloj :)
Igår hade jag studiedag så då var jag hemma hos Catalina, vi tog massa bilder :) ni kommer nog få se några sen. Jag sov över där också så det var därför jag inte bloggade igår. Idag i skolan hade vi nutidsorientering. Det gick inte särskkilt bra, svarade typ på hälften, haha xD kände mig väldigt allmän bildad (A):p Har varit på dans också, var kul. Våran dans är ganska konstig :p Men nu ska jag gå för jag måste plugga lite SO och sen klockan 9 så ska jag kolla på Desperate Housewives, det är säsongs premiär =D



IsabelleÖstborg