rubrik torka

Publicerat: 2009-08-31 | 22:57:35 i Allmänt

Hejsan:)
Idag har det varit en ganska bra dag i skolan. Inga särskilt jobbiga lektioner. Fast jag hade as ont i magen för jag hade inte ätit nån frukost men det gick över.  Vi hade vikarie på både matten och svenskan så det var inte så jobbigt som det brukar. På matten gjorde vi gåtor typ hela lektionen :p
Idag har jag tränat också, har inte gjort det på länge så det måste jag börja göra mer nu. Har bestämt mig för att göra situps varje kväll ;) Får se hur bra det kommer gå, kommer glömma eller inte orka. hehe



love ya♥

IsabelleÖstborg


catta & grönan<3

Publicerat: 2009-08-30 | 23:16:34 i Allmänt
Hejhej:)
Jag har varit mkt hos Catalina dom senaste dagarna så jag har inte  hunnit uppdaterna nåt. Vi har iaf haft väldigt kul dom här dagarna. Igår åkte vi från hennes mamma till mig men då var ingen hemma och jag hade inga nycklar så vi gick till hennes pappa istället. Då åt vi lunch och tittade på en skräckfilm. Kommer inte ihåg vad den hette men den var bra. Sen drog vi till Grönan och var där i några timmar:D Sen sov jag hos henne. Och idag tog vi det lugnt och bakade kakor, dom blev faktiskt jättegoda:)
 


efter en lång dag...

puss o kram


IsabelleÖstborg

dans :)

Publicerat: 2009-08-25 | 21:25:22 i Allmänt
Hej hej. Idag i skolan var det väll helt okej. Hände inget särskilt tror jag. Hemma tog jag det lugnt innan Sanna kom och hämtade mig för vi skulle testa i en dansgrupp. Det var jättekul på dansen så nu ska vi börja där :D Det är på samma ställe som min syster dansar på. Nu ska jag gå och ta en dusch och sen gå o lägga mig för jag är as trött! xD


visst ser jag lite trött ut? :p hihi

Sov göött

IsabelleÖstborg

                                                                          

inte min dag..

Publicerat: 2009-08-24 | 22:43:16 i Allmänt
Hej. Idag i skolan har jag stått i köket. Det var inte så kul. Men vi fick en festis och en chokladkaka från cafeterian som tack för hjälpen. Chokladkakan var jättestor och god=)  När man står i cafeterian ska man få sluta tidigare än klassen men vi fick stanna längre än dom andra så vi missade bussen som alla tog så då blev jag ganska sur..Så då fick jag gå till klassrummet och hämta min väska sen få schema och tre NO-böcker. Gå ner och vänta på nästa buss, vänta på tåget och sen i Centrum vänta på bussen i 10 minuter som dessutom var försenad och när den äntligen kom så fick vi inte åka med den. Då skulle  dom inte köra där den brukar för det var tydligen avstöngt så jag fick gå hem i värmen.
Aja...Sen gick jag på träningen, gick väl inte så jättebra. När jag kom hem hade pappa gjort tacos mums..Och pappa hade köpt ett par Björn  Borg shorts till mig :) Tack pappa!

hoppas ni hade en bättre dag än jag!

kram                                                                             
                              
IsabelleÖstborg

Ny termin..

Publicerat: 2009-08-23 | 22:20:38 i Allmänt
Hej, det var ett tag sen nu. Skolan började i tisdags och det var roligt att komma tillbaka till alla klasskompisar :) Har börjat umgås med Catalina igen så det är kul! I fredags hade vi förbrödrar dag med en massa aktiviteter så att dom nya sexorna ska lära känna varandra bättre. Det är typ som en 5-kamp då man är uppdelad i lag blandat mellan årskurserna. Vi får bla. dra våran lärares bil upp för en backe på tid :D Mitt lag vann på hela 27 sekunder!

Idag sov Catalina över hos mig, hade super mysigt och låg och snackade hela kvällen xD 
Min lilla kusin Noah kom också hit, skulle hjälpa farfar o vara lite barnvakt ..hehe...hade kul iaf.
Jag och Catta bakade kärleksmums =) super smaskiga blev dom...På eftermiddagen testade jag i en dansgrupp och på tisdag ska jag testa i en annan grupp som jag tror jag ska börja i. Älskar o dansa så det ska bli himla kul =)


... och snart är sommaren över "/

har varit sjukt dålig på att uppdatera men nu ska jag göra det mer, promies! <3
Hörs imorrn..=)

IsabelleÖstborg

kommer sakna dig...<33

Publicerat: 2009-08-14 | 22:14:33 i Allmänt
Hej!
Igår kom jag hem från Katrineholm:) Har varit där på gymnastikläger. Hade jättekul där, körde lite nya saker:)
Men på onsdagen avtackade vi min tränare för hon ska flytta till Göteborg och plugga. Det slutade med att alla satt o grät :'( Gråter såfort jag tänker på henne. Vill att du ska stanna! Det kommer inte alls bli samma sak o träna längre. Men det finns inget att göra åt saken men du måste hälsa på snart. Sålänge får du lycka till och hoppas det blir bra för dig så ses vi snart. Du ska veta att alla kommer sakna dig  enormt mycket.

                                                                                                                          

LOVE U

Isabelleöstborg

skhlm=D

Publicerat: 2009-08-07 | 20:41:01 i Allmänt
Hej=)
Idag åkte jag och Rebecca till skhlm. Vi hade jättekul där:p Rebecca tappade bort sin mobil så vi fick leta efter den på alla affärer vi hade varit på, men vi hittade den på en affär tillslut. Trodde ett tag att vi skulle få åka utan den. Vi åkte till IKEA också:p haha men vi hade  kul där också:D Ska snart kolla film. Hörs mer imorrn♥

puss o kram

IsabelleÖstborg

tis-tor:/

Publicerat: 2009-08-06 | 23:06:02 i Allmänt
Hejhej!
I tisdags var jag o familjen på bio. Såg Sommaren med Göran. Var bra, väldigt roligXD
Igår kom My till mig, sen träffade vi Rebecca. VI åkte till Gömmaren. Där träffade vi Jennie:) Först badade vi, väldigt varmt i vattnet. Sen satt vi typ  bara o snackade.
Och idag har jag väl inte gjort nåt speciellt. På träningen sprang vi från Källbrinks ip till Gömmaren o bada och sen tillbaka. Vi hade jättekul där:)
Gud vad tråkigt inlägg det blev nu men det blir så när det inte händer så mkt och man knappt orkar skriva:/
Hoppas bloggen kan komma igång lite bättre snart:)

kram♥

IsabelleÖstborg

inget särskilt

Publicerat: 2009-08-03 | 23:56:04 i Allmänt
Hej:)
Idag har jag varit i skhlm med Carro. Ända jag köpte var en film:p men vi gick runt där i några timmer och tittade och hade jättekul!:D efter det åkte vi hem till mig o kolla film:0)
Annars har det inte hänt nåt särskilt. Jo, My och Sanna kom hem från Thailand :) har saknat dom enormt<3 Ska träffa My på onsdag:)   
Men nu ska jag snart lägga mig, e sjukt trött..
ha de så bra                                      hehe

IsabelleÖstborg

saknat er<33

Publicerat: 2009-08-02 | 23:29:56 i Allmänt
Förlåt för jag inte har bloggat på länge. Men det har ändå inte hänt så mkt. Jag har varit på landet och tagit det lugnt.
Imorgon kmr My och Sanna hem hem från Thailand :D Vad jag har saknat er!<3 Får se om jag kan träffa dom imorrn om dom inte e allt för trötta efter 10 timmar på planet =)
Nu måste jag snart lägga mig

HUGS

Isabelleöstborg

RSS 2.0