TURKOS

Publicerat: 2011-06-30 | 22:01:00 i Allmänt


Turkosa naglar är riktigt snyggt och fräscht när man är sommarbrun!


1 års kalas

Publicerat: 2011-06-30 | 21:33:10 i Allmänt

Förlåt för uppdateringen idag, har inte hunnit blogga. I förmiddags var jag ute och sola lite och sen fixade jag mig och så blev jag hämtad och skulle åka på 1 års kalas. Noah somnade mot min axel i bilen, hur söt?! 1 års kalas är ju inte det roligaste med det var väl okej, sen åkte vi hem och käka och snart ska jag kolla på en film ;)



Imorgon kommer Erica hem från USA, som jag har saknat dig finaste vän! ♥


TROSA

Publicerat: 2011-06-29 | 21:47:44 i Allmänt

Nu så e jag hemma igen från trosa! vilket i för sig är väldigt tråkigt...det har verkligen varit hur mysigt och kul osm helst. Vi har badat och solat massor och jag har brännt mig, inte så skönt ;) Vi har också varit ute på en liten båttur, även så var jag och Amanda ute själva och körde, rätt grymt ;) Sen har vi cyklat o ja, massa annat. Vi träffade några super härliga killar också, eller dom var rätt många :P Men vi badade med dom på havsbadet blev självklart iputtad flera gånger och dom badade igår kväll med oss i poolen, sen på kvällarna var vi ute med dom och snackade och så, sjukt kul har det varit :) 
När jag skulle hem tog jag bussen från trosa till liljeholmen där pappa hämtade mig, så åkte vi till centrum och jag fick en bok, en film och massa kläder, tack! :D
Jag glömde helt bort att ta bilder men här får ni två.




Nu ska jag kolla film så ha det bra, puss


LOVE

Publicerat: 2011-06-29 | 11:00:00 i Allmänt

Dont make her fall if you not can cath her

Publicerat: 2011-06-28 | 11:00:00 i Allmänt

Klass 8c

Publicerat: 2011-06-27 | 10:00:00 i Allmänt

Jag erkänner att jag faktiskt saknar min klass liite. Det är en klass jag är riktigt nöjd med och det händer alltid något r

Amazing summer

Publicerat: 2011-06-26 | 23:38:06 i Allmänt

Hej på er :)
Sitter i soffan och kollar på nån film, men snart ska jag gå och packa klart det sista.
För imorgon ska jag åka till Amandas land på trosa, kommer bli så himla kul :D
Min snälla pappa ska skjutsa mig dit istället för att jag måste åka buss dit, så det e bra ;)
Förmodligen så kommer jag hem på onsdag och det betyder att uppdateringen inte kommer bli nå bra, eftersom blogg.se blir konstigt på min mobil. Men  kanske att jag gör några tidsinställda inlägg eller så, vi får se :)
Annars får ni ha det så bra ;)


Mamma och Alex på öland förra sommarn :)


Söndag

Publicerat: 2011-06-26 | 18:48:45 i Allmänt
Förlåt för den usla bloggningen idag,menjag hade ingen lust..
Jag har inte gjort nåt särskilt idag, har bara varit hemma och gjort lite småsaker. Men nu börjar det soliga vädret komma tillbaka, love it!
Juste idag åkte några kompisar till mig till sports camp, är så avundsjuk vill också åka, men jag är ju för gammal :( Det var riktigtkul när vi var där förra sommaren!
Idag så var mamma och mormo nere i centrum ett tag och när dom kom hem så fick jjag pengar av mormor och en bok av mamma. Boken verkar riktigt bra så den ska jag sätta mig o läsa nurills det är mat :)
Juste som ni ser så fixade jag bloggen igår, vad tycker ni? :D



I ♥ sms

Publicerat: 2011-06-25 | 22:09:09 i Allmänt

Tjabba, jag och mamma var på bio förut och såg Bad teacher, mysigt :)
Just nu ligger jag på sängen, lyssnar på lite soft musik, läser solo och smsar med Jonte, härligt :)


puuuuss


Midsommar

Publicerat: 2011-06-25 | 15:02:15 i Allmänt

Igår så var Linn med min familj ute med mina kusiner och deras båt, vi åkte till en ö och åt lunch med några andra familjer. Sen åte vi tillbaka, Emilia låg och sov i min famn hela tiden så det var mysigt, fast idag har jag faktiskt lite träningsvärk i armarna haha :P På kvällen var vi sen hos oss och grillade.

Idag så är det då lördag och jag har ingen ork att göra något särskilt. Så det blir en chill dag  med bio med mamma och kanske Jennifer ikväll.


Torsdags kväll

Publicerat: 2011-06-23 | 21:04:12 i Allmänt
Nu är jag hemma från restaurangen, blev så mätt att magen höll på o sprängas på mig! Okej nä men nästan... Nu chattar jag lite med emma louise och jag tror jag snart ska sätta på en film. Imorgon är det ju midsommar och den ska bland annat spänderas med linn. Vi ska åka hemifrån halv tio så jag tvivlar på att jag kommer hinna blogga, men när vi kommer hem på kvällen så gör jag det :) Puss o kraaam


Min blogg är bäst

Publicerat: 2011-06-23 | 18:33:09 i Allmänt
Hej bloggeeeeen som är sååå bäst! Nä nu ljög jag, min blogg suger. Hur som helst så var ju jag med Caroline idag, det var riktigt kul, vi har kollat på film, käkat godis o snackat galet! :D Klockan sju så ska jag, mamma och pappa äta på Grekiska kolgrillen med Jennifer och Jonatan. Haha käns så konstigt o säga så men Jennifer bor ju nu mera hos Jonatan så man ser inte så mycket av henne...men nu så ska vi ju äta tillsammans så det blir kul :)
Det går inte ladda upp nån bild för blogg.se dampar..

Carro

Publicerat: 2011-06-23 | 11:30:27 i Allmänt
Om en liten stund så ska jag gå mot bussen och åka till carro :D vet inte vad vi ska göra eftersom det regnar så otroligt mycket.. Men nåt skoj hittar vi väl på :) Jag tror att jag kommer komma hem runt fyra ungefär så jag skriver då :)

Några bilder från Thailand 08, gud var jag var liten :P











Min baby tillbaka!

Publicerat: 2011-06-22 | 22:09:18 i Allmänt
Kom hem från Catallina för en halvtimme sen ungefär, jag kom till henne vid 10 imorse och nästan hela dagen har vi bara pratat och vi kollade på en film :) Men det var sjukt kul att träffa henne igen efter nästan en månad. Jag fick också ett superfint armband :D
Imorgon ska jag vara med min kära vän Carro som jag inte varit med på über länge, ska bli kul.
Nu ska jag kolla på ett glee avsnitt pappa spelat in till mig ;)


jag och catta förra sommaren :)

Godmorgon bloggen

Publicerat: 2011-06-22 | 10:09:55 i Allmänt
Vaknade klockan 9 idag och jag är nästan helt klar, ska bara borsta tänderna sen ska jag gå till Catalina. Vi har inte träffats på nästan en månad så det ska bli kul! Jag har ingen aning om vad vi ska göra men vi har ju lite gosip talk att ta igen ;) Uppdaterar sen igen. Puss


bild jag rita igår

RSS 2.0